• Constanta, Februarie 2014
   
   
  Ovidius Clinical Hospital – OCH – primul spital multidisciplinar privat din sud-estul României!
   
  Şi acum, când rostesc aceste cuvinte, mă cuprinde emoţia...
   
  Totul a pornit în urmă cu mai bine de patru ani, de la o discuţie cu un vechi prieten, specialist în administrarea spitalelor. Împreună cu el, după îndelungi frământări, am creionat acest proiect pe care ulterior l-am prezentat şi altor colegi, cu toţii medici în Constanţa.
   
  Vroiam să ajutăm cumva comunitatea în care trăim prin creşterea accesului pacienţilor la servicii medicale de cea mai bună calitate.
   
  Poate atunci ideea de a construi cel mai mare spital privat din Dobrogea părea doar un vis, dar, după mai multe întâlniri, am decis cu toţii că ceea ce ne dorim poate deveni realitate. De la momentul deciziei de a face un spital multidisciplinar privat şi până acum parcă totul a fost o minune.
   
  În demersul nostru am întâlnit o mulţime de oameni care au fost alături de noi, fiind impresionati de sprijinul pe care l-am primit de la toţi cei care s-au implicat, alături de noi, în acest proiect: finanţator, biroul de arhitectură, managerul de proiect, antreprenorul general şi mulţi, mulţi alţii.
   
  Tuturor celor care ne-au ajutat vreau să le aduc mulţumirile mele!
   
  Ovidius Clinical Hospital a apărut din dorinţa de a oferi un act medical de calitate pacienţilor. Prioritatea principală este omul, iar aici, în spitalul nostru, întreaga echipă medicală este dedicată acestuia şi nevoilor sale.
   
  Ovidius Clinical Hospital acum există şi este prezent în peisajul medical românesc cu o echipă formată din adevăraţi profesionişti, aparatură medicală de ultimă generaţie şi o misiune: Excelență în îngrijirea pacienților noștri!

   

  S.L. Dr. Nicolae Ciufu

  Membru fondator

  Ovidius Clinical Hospital

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.