• Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar unde orice pacient primeşte un tratament individualizat, personalizat, potrivit nevoilor sale.

  Cei mai buni profesioniști din sănătate din Sud- Estul României s-au întâlnit pentru a crea aici locul ideal pentru un act medical efectuat cu tehnologie de inaltă performanţă pentru ca pacienții să primească astfel îngrijirea medicală la standarde excepționale.

  Experiența OCH înseamnă lucruri diferite pentru fiecare pacient în parte: ar putea fi ceva simplu, cum este salutul cald venit din partea personalului de la recepție sau faptul că oricare membru al echipei te va duce la destinația dorită. Cu siguranță însă, pe lângă rezultatele intervențiilor chirurgicale, eficienta tratamentelor si acuratetea diagnosticelor, pacienții își vor aduce aminte mereu de mediul liniștit și odihnitor în care se lucrează, un ambient perfect pentru vindecare.

  Spitalul Ovidius Clinical Hospital are în structura sa următoarele:

  -Compartiment de spitalizare continuă în specialități chirurgicale (chirurgie generală, urologie, ortopedie și traumatologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie ORL, chirurgie plastică si estetică) și medicale (medicină internă, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie, neurologie, oncologie medicală, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, reumatologie, recuperare și reabilitare medicală) și compartimentul de anestezie și terapie intensivă;

  -Compartiment de spitalizare de zi în specialitățile medicale mai sus menționate;

  -Ambulatoriu de specialitate, cu 8 cabinete, în specialitățile: chirurgie generală, chirurgie vasculară, obstetrică - ginecologie, urologie, ORL, ortopedie traumatologie, neurochirurgie, hematologie, endocrinologie, neurologie, cardiologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, nefrologie, medicina internă, gastroenterologie, oncologie medicală, reumatologie, recuperare și reabilitare medicală, psihiatrie/psihologie, homeopatie, precum și două săli de tratament;

  -Punct de recoltare pentru analize de sânge – Synevo;

  -Compartiment de endoscopie digestivă, diagnostică și terapeutică;

  -Bază de recuperare și reabilitare medicală;

  -Bloc operator;

  -Unitate de Transfuzii Sanguine;

  -Sterilizare;

  -Farmacie cu circuit închis;

  -Laborator de anatomie patologică;

  -Camera de gardă  pentru specialitățile anestezie și terapie intensivă și chirurgie generală.

   

  Misiunea Ovidius Clinical Hospital: Excelență în îngrijirea pacienților noștri.

   

  Viziunea Ovidius Clinical Hospital: Un spital a cărei echipă are ca prioritate sănătatea pacientului.

   

  Valorile Ovidius Clinical Hospital: Siguranță, respect, responsabilitate și dăruire.

   

   

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.