• Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specilitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale (chirurgie generală, ortopedie, urologie, neurochirugie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie plastică) precum şi celor cu afecţiuni medicale (medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, nefrologie, endocrinologie, reumatologie, recuperare medicală). În acest sens spitalul dispune de 53 de paturi (din care 5 paturi terapie intensivă şi 7 paturi spitalizare de zi), trei săli de operaţie, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare şi farmacie proprie, bază de tratament, compartiment imagistică medicală, laborator de anatomie patologică și cabinete de consultații.

  Ambulatorul OCH

  În ambulatorul OCH sunt 8 cabinete medicale cu 16 specialităţi şi servicii de explorări funcţionale şi imagistică medicală: servicii de endoscopie digestivă superioară, colonoscopie şi ecografie. Pe lângă aceastea, OCH oferă servicii paraclinice de anatomie patologică şi analize medicale de laborator (serviciu externalizat). De asemenea, serviciile de CT, RMN şi radiologie clasică sunt externalizate către centre de prestigiu din Constanţa.

  Spitalizare de zi

  În compartimentul de spitalizare de zi pacienții beneficiază de 7 paturi din care un pat A.T.I (SPA).

  Spitalizare continuă

  OCH pune la dispoziţia pacienţilor 12 paturi pentru spitalizare continuă în specialități medicale (medicină internă, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie, neurologie, oncologie medicală, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, reumatologie, recuperare, medicina fizică si balneologie) şi 34 paturi spitalizare continuă în specialități chirurgicale (chirurgie generală, urologie, ortopedie și traumatologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă) din care 5 paturi ATI;

  Continuitatea asistenţei medicale este asigurată prin două linii de gardă: pe ATI şi chirugie generală, ambele fiind dublate de câte o gardă la domiciliu.

  Serviciile OCH de recuperare medicală, fizică şi balneologie

  Laboratorul de recuperare-reabilitare medicală cuprinde ca element central bazinul de hidrokinetoterapie, însotit de sala de kinetoterapie cu aparatura de ultimă generaţie şi sălile de fizioterapie unde se poate efectua toata gama de proceduri specifice.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.