picture picture

Informații generale


Ovidius Clinical Hospital a apărut din dorința de a le oferi pacienților acces la servicii medicale de cea mai bună calitate. Odată cu al doilea centru pe care îl deschidem, ne extindem activitatea, venind mai aproape de dumneavoastră, în inima Constanței.Acum, am venit mai aproape de tine

Am deschis policlinica din Constanța întrucât ne dorim ca tot mai mulți pacienți să poată beneficia de înaltele standarde profesionale la care ne raportăm.Noul centru medical OCH dispune de șapte cabinete de consultații în care sunt acoperite 20 de specialități, atât medicale, cât și chirurgicale, de cabinet de ecografie, de un punct de recoltare pentru analize medicale Synevo și are în structură și un compartiment de spitalizare de zi în specialități medicale, cu cinci paturi, săli de tratamente și explorări funcționale.SpecialitățiC

Cardiologie

Chirurgie generală

D

Dermatologie

Diabet, nutriție și boli metabolice

E

Endocrinologie

G

Gastroenterologie

Genetică medicală

H

Hematologie

I

Imagistică medicală – ecografie

M

Medicină de familie

Medicină internă

Medicina muncii

N

Nefrologie

Neurologie

O

Oftalmologie

ORL

P

Psihologie /
Psihiatrie

R

Reumatologie

U

UrologieEchipa medicalăpicture picture


Am lansat Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclusCardul de sănătate OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus


Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus, este primul produs de acest gen lansat la noi în țară.
Astfel, venim în întâmpinarea unei nevoi foarte firești a pacienților noștri: aceea de a avea acces la un pachet complet și atent personalizat de prevenție, însoțit de beneficiile și discount-urile pe care le oferă Cardul OCH.

cardul de sanatate

Evaluarea personalizată a riscului de îmbolnăvire cu Algoritmul de prevenție personalizată în cadrul Examenului anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate realizat în Policlinica OCH Constanța.

În urma evaluării, pacienții vor primi recomandări personalizate, necesare pentru reducerea celor mai importanți factori de risc pentru sănătate pe care îi au la momentul consultației.

În plus, vor primi recomandări personalizate pentru prevenția împotriva afecțiunilor care constituie principalele cauze de deces și îmbolnăvire în România – boli cardiovasculare și cancere identificabile în stadiu incipient (sân, colo-rectal, col, prostată), diabet, hepatitele B și C și depresie.

Pentru fiecare persoană, conform riscurilor identificate, se va elabora o listă de recomandări și direcționări personalizate către specialitățile, analizele și investigațiile potrivite și necesare pentru prevenție.

Anual, se realizează monitorizarea riscurilor pentru sănătate pe baza rezultatelor testelor medicale efectuate și se elaborează recomandările de prevenție specifice fiecărui individ.

Cardul OCH vă facilitează accesul la servicii esențiale în medicină preventivă.
Cu ajutorul lui beneficiați de reduceri între 5 și 15% la serviciile medicale recomandate în cadrul examenelor de prevenție și evaluare a stării de sănătate. Pentru detalii despre cum se poate obține Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus, accesați www.ovidius-ch.ro/CardulOCH/.Orar

Luni

08:00 – 20:00

Marți

08:00 – 20:00

Miercuri

08:00 – 20:00

Joi

08:00 – 20:00

Vineri

08:00 – 20:00

Sâmbată

08:00 – 15:00

Duminică

ÎnchisGalerie fotopicture picture


ContactPOLICLINICA OCH CONSTANȚA


ADRESĂ

Strada Flămânda nr. 19, Constanța

TELEFON

(+4) 0241 480 400

EMAIL

office@ovidius-ch.ro