• Pentru utilizarea website-ului www.ovidius-ch.ro, este necesară citirea și acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor.

  Vizitarea în continuare a acestui website presupune acceptarea integrală a termenilor și condițiilor.

  În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, nu folosiți acest website.

  Ovidius Clinical Hospital are dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile prezente.

  Conținutul website-lui  www.ovidius-ch.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Ovidius Clinical Hospital. Toate materialele aflate în conținutul acestui website sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Ovidius Clinical Hospital. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul website-ului www.ovidius-ch.ro.

  În cazul în care există materiale despre care se specifică că pot fi utilizate, este permisă descărcarea sau copierea lor, pentru scopuri personale, non-comerciale. Utilizarea acestora în scopuri comerciale este interzisă.

  Datele colectate vor fi agregate și utilizate exclusiv pentru promovarea Ovidius Clinical Hospital.

  Completarea formularelor de pe website reprezintă acordul dvs. pentru prelucrarea internă a datelor și primirea de informații și date cu privire la Ovidius Clinical Hospital, prin intermediul adresei de e-mail.

  Completarea datelor personale reprezintă acordul dvs. expres și neechivoc ca aceste informații să intre în baza de date Ovidius Clinical Hospital ca operator de date personale.

   

  Am luat la cunostință faptul că, pe baza de cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la Ovidius Clinical Hospital, pe adresa DN 2A, km 202+880, Ovidiu, Constanța, România, îmi este garantat dreptul la acces, intervenție asupra datelor și opoziție, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

   

  Pentru orice întrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, puteți contacta  Ovidius Clinical Hospital pe adresa de e-mail: office@ovidius-ch.ro

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.